På väg

Sökmotoroptimering är att ständigt vara på väg mot ett mål med olika färdmedel. Målet är detsamma mer eller mindre; lyckas att uppnå konvertering för sig själv eller en kund.
Färdmedlen ändras dock över tid, det som fungerade att ta sig fram för 10 år sedan fungerar inte så bra nu längre.

Under åren så har man sett att antalet resenärer som vill göra samma resa ökar. En del kliver av men många fortsätter resan.
Har man som jag varit med att tag i SEO-branschen så känns det ibland som man får vara med från början när man ser en ny resenär kliva på. Och då följa dennes utveckling över tid, så där lite mer eller mindre på avstånd.

Petter Hedman är en jag följt en del med hans arbete inom sökmotoroptimering. Från början var han lite trevande som oss alla som ger oss in på den här resan. Men färden har varit rak där och ser ut att gå mycket bra för honom. Att på en relativt kort tid tagit sig upp runt plats 10-12 på det prestigeladdade ordet sökmotoroptimering är en prestation. En del tips har man kan göra har han skrivit om här på SEO-Sunday.

En som nyss klivit på tåget är Albert Elvingsson som det kommer att bli intressant att följa hans fortsätta väg. Eller nyss klivit på tåget är kanske fel ord utan det är mer att jag inte känt till Albert så mycket tidigare. Men med tanke på att hans fokus ligger mot webb- och mobilstrategi kan han bli intressant att se hur färden går.

Det här inlägget postades i SEO-branschen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.