Twitter och företaget

För ett bra tag sedan skapade jag ett Twitterkonto för mig själv och företaget. Dock inget som jag använde överhuvudtaget.
Gjorde en nystart för ett litet tag sedan på Twitter Urbalill men då endast som ett företagskonto. Och har för avsikt att följa det, vilket innebär att det enda jag kommer twittra om och kommentera hos andra är det som gäller SEO eller närliggande saker.

Med andra ord, ingenting om det jag äter till lunch eller andra aktiviteter som jag har svårt att se hur det kan vara så intressant att skriva om. Och ännu mindre intressant att läsa om.

Däremot vill jag inte gå så långt att jag i samtliga fall dömer ut den typen av skriverier. Och att Twitter även kan hjälpa en del företag i sin marknadsföring. Men för egen del är jag mycket arbetsorienterad och kommer att fokusera på den delen i de fall jag producerar något på Twitter.

Det här inlägget postades i Sociala medier och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.